Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Καλή Αρχή (part 2) :)

Είπαμε καλή αρχή πέρασαν λίγες μέρες αλλά που χρόνος! Έτσι τώρα που 7 η ώρα το πρωί κοιμούνται τα βλαστάρια μου και με ξύπνησε ο αχαϊρευτος ο άντρας μου (χαχαχα) είπα να κάνω μια πιο μακροσκελή αρχή.


Είμαι η Δήμητρα γεννημένη στας Αθήνας αλλά εδώ και 5 χρονάκια μένω στην Πέτρα της Λέσβου. Έχω μια καλλιτεχνική φύση και ένα μικρόβιο να φτιάχνω πραγματάκια με τα χεράκια μου. Οι πρώτες μου δημιουργίες ήταν στο νηπιαγωγείο :) όπως όλων μας!!! Αλλά κάπου εκει στα 20κάτι μου και με τη βοήθεια του πρώτου μου πι σιού άρχισα σιγά σιγά να καλλιτεχνώ πιο εντατικά. Στην αρχή κάτι χιουμοριστικές αφισούλες, καρτούλες γενεθλίων και άλλα τέτοια χαζούλικα. Η πρώτη μου επίσημη ήταν αυτοκολητάκια για τα γλυκά της βάπτισης του βαφτισιμιού μου του Γιωργάρα μου, τα προσκλητήρια της βάπτισης του Ιωσηφάκου (γειά σου κουμπάρα Κατερίνα!) και μετά τα προσκλητήρια της βάπτισης του Μαριούκου μας (γειά σου κουμπάρα Γεωργία) κάπου πρέπει να τα έχω κρυμένα μόλις τα βρώ θα σας τα δείξω.

Έφτιαξα αυτό το blog γιατί είμαι (μεταξύ άλλων) και πολύ ψωνάρα και θέλω να βλέπει όλος ο κόσμος τι δημιούργησα πάλι :)

Θα αρχίσω να σας δείχνω παλιότερες δημιουργίες μου (για να μην ξεχνιόμαστε) και σιγά σιγά έχω σκοπό να βάζω και ότι πιο πρόσφατο. Επίσης θέλω να μοιραστώ μαζί σας διάφορες συνταγές, μυστικά και γενικά ότι μου έρχεται στο μυαλό καλλιτεχνικό ή μη... έτσι για να μην ξεχνιόμαστε βρε αδερφε!

Αυτάαααααα προς το παρόν

Ματς μούτς!! 

4 σχόλια:

katerina είπε...

άντε βρε καλορίζικη καλές δημιουργίες !!!!!!!!

Unknown είπε...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΦΙΛΕΝΑΔΑ....

Unknown είπε...

Ευχαριστώ κοριτσάρες!! Άντε να δούμε θα προλαβαίνω να γράφω που και που! :)

Ανώνυμος είπε...

κοριτσακι τελειο!!!
εγω η παπαπετρος σε βλεπω στο μελλον με πολύ μουρατο e-shop και να ξεσκιζεις!!!
παντως στον γαμο του γιου μου απο εσενα θα παραγγειλω!!!
χρυσουλα